Rețete găsite: 17
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu avocado sănătoase și fără gluten

Rețete cu avocado sănătoase și fără gluten

Cui nu-i plac rețetele sănătoase cu avocado care sunt bune și nu conțin gluten? Aceste rețete le vor fi de folos nu doar persoanelor care suferă de boala celiacă, ci și multora dintre voi care încearcă să evite făina și glutenul din cauza dietei. Toate aceste mâncăruri cu avocado fără gluten sănătoase, ușor de preparat și foarte gustoase!

Oferă-i corpului tău o doză serioasă de fibre, proteine, grăsimi sănătoase și potasiu grație acestui mic miracol verde. Există multe moduri în care poți savura fructul de avocado, de la salate și sosuri până la deserturi delicioase și băuturi de tip smoothie. Aici poți găsi rețetele cu avocado fără gluten preferate de mine - inspiră-te din rețetele mele sănătoase pentru mic dejun, salate, mese de prânz sau deserturi, acestea îți vor încânta cu siguranță papilele gustative.

Printre alte rețete interesante, aici vei găsi rețete de prăjitură fără gluten cu avocado și ciocolată, negrese fără gluten sau salate și feluri de mâncare principale gustoase pe bază de avocado - toate fără gluten sau făină.

Se afișează 17 rețete în categorii:
Fără gluten
Avocado
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.