Rețete găsite: 5
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de supe cu puține grăsimi

Rețete de supe cu puține grăsimi

Poți consuma supe cu puține grăsimi dacă dorești să slăbești sau dacă ai chef de o mâncare cu puține grăsimi. Grăsimile au un rol foarte important în regimul nostru alimentar, deși trebuie să avem grijă la cantitatea consumată. Pe lângă aceasta, există mai multe tipuri de grăsimi, corpul nostru având nevoie de cele nesaturate. Acestea pot fi găsite de ex. în avocado, pește, nuci sau semințe. Rețetele de supe cu puține grăsimi sunt echilibrate din punct de vedere nutrițional și conțin mai puține grăsimi, astfel încât sunt recomandate în cura de slăbire.

În ciuda conținutului scăzut de grăsimi, aceste supe sunt foarte gustoase, prin urmare te vei convinge că și mâncărurile dietetice sunt delicioase. Pregătește pentru masa de prânz sau cină supa favorită a tuturor, supa de dovleac hokkaido, sățioasa supă-cremă de broccoli și țelină, supa de fasole cu cartofi dulci sau supa de mazăre cu bulgur. Poți consuma aceste supe-cremă nu doar ca fel de mâncare la masa de prânz, ci și ca fel principal, deoarece în general acestea sunt suficient de sățioase. Inspiră-te din rețetele dietetice create de mine și savurează gustoasele și mai puțin tradiționalele supe cu puține grăsimi.

Se afișează 5 rețete în categorii:
Conţinut redus de grăsimi
Reţete de supe
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.