Rețete găsite: 1
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
După preferinţe
Fără zahărConţinut ridicat de proteineConţinut ridicat de fibreReţete low carbCu puţine caloriiConţinut redus de grăsimiReţete vegetarieneReţete veganeReţete cu pudre proteice
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete vegane sănătoase cu tofu

Rețete vegane sănătoase cu tofu

Brânza tofu este un ingredient vegan și în combinație cu alte ingrediente de origine vegetală putem crea diferite rețete vegane cu tofu gustoase și sănătoase.

Brânza tofu poate fi utilizată la prepararea micului dejun, dar și a unor feluri de mâncare principale sau a unor cine neobișnuite. datorită gustului său neutru, aceasta poate fi utilizată și în rețete dulci. Cel mai mult îmi place să combin brânza tofu cu orez, legume, în special zucchini, cușcuș, iar în versiunea dulce combin brânza tofu în special cu banane și cacao. O poți folosi pentru a prepara creme vegane delicioase, mousse-uri, creme de vanilie sau cheesecake-uri.

Aceste rețete vegane sănătoase cu tofu nu conțin deloc carne, lapte sau produse lactate, nici ouă. Dacă în unele rețete am folosit miere, aceasta poate fi înlocuită cu ușurință cu sirop de arțar, xilitol sau stevia.

În cazul în care ai încercat deja brânza tofu și nu ți-a plăcut, e posibil ca aceasta să nu fi fost preparată și aromatizată corect. Fie că brânza tofu este pentru tine un prieten de nedespărțit sau dacă nu ai întrebuințat încă acest ingredient, inspiră-te din rețetele mele vegane și fit cu tofu. Sunt sigură că le vei aprecia.

Se afișează 1 rețetă în categorii:
Reţete vegane
Tofu
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.