Rețete găsite: 1
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de smoothie-uri și băuturi low carb

Rețete de smoothie-uri și băuturi low carb

Nu e așa de ușor să creezi un smoothie low carb. Fructele și legumele conțin o mulțime de carbohidrați, astfel încât poate fi dificil să găsim combinația corectă. Inspiră-te și încearcă și tu rețetele de smoothie-uri low carb gustoase și sănătoase care au efecte dovedite. Pe lângă smoothie-uri, aici vei mai găsi rețete de diverse limonade și băuturi pentru vară cu puțini carbohidrați.

Toate aceste rețete sunt extrem de simple, astfel încât nu ai cum să greșești atunci când le vei prepara, acestea pot fi pregătite și de către începătorii într-ale bucătăriei. Poți savura smoothie-uri verzi low carb cu spanac sau smoothie-uri cu puțini carbohidrați pentru slăbit. Toate aceste băuturi smoothie și limonade sunt pline de vitamine, minerale și antioxidanți. Acestea conțin ingrediente hrănitoare precum verdețuri, castraveți, lapte de nuci, pudre proteice, unt de arahide sau fructe de pădure. Unele dintre ele sunt atât de sățioase, încât pot fi consumate ca mic dejun.

Ca bonus la sfârșit voi menționa că aceste rețete de smoothie-uri cu puțini carbohidrați pot fi consumate în cura de slăbire.

Se afișează 1 rețetă în categorii:
Reţete low carb
Smoothie-uri şi băuturi
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.