Magiciana Fit
Urmărește-mă
Shake proteic răcoritor cu moka

Shake proteic răcoritor cu moka

Nu exagerez când afirm că acesta este cel mai bun shake proteic pe care l-am băut vreodată! Pregătește acest răcoritor shake proteic cu moka pentru micul dejun sau pentru o zi de vară călduroasă și lumea va deveni mai frumoasă dintr-o clipire. Te va energiza pentru o nouă zi plină de succes.

Dacă shake-ul proteic face parte din micul tău dejun, cu siguranță vei adora această rețetă de shake cu moka fitness care îți reîncarcă bateriile. De ce ai bea cafea și proteine separat când poți economisi timp și le poți bea pe amandoua odată preparând acest shake fenomenal. Pregătește cafeaua ta preferată și adaugă cea mai bună pudră proteică cu gust de ciocolată. Valorile nutriționale ale acestei băuturi depind în principal de pudra proteică folosită.

Poți savura acest shake și înainte de antrenamente fizice. Cafeaua are un efect pozitiv asupra corpului și îți e de ajutor atunci când te antrenezi, acesta e un fapt dovedit. De aceea, pe lângă băuturile și batoanele proteice, din ce în ce mai multe săli de gimnastică oferă cafea clienților. Proteinele, pe de altă parte, sunt perfecte pentru micul dejun, deoarece sunt sățioase și alungă senzația de foame timp îndelungat, țînându-te departe de gustările mai dăunătoare. Sunt necesare mai ales după antrenament, deoarece corpul folosește proteinele disponibile pentru regenerarea musculară. Totuși, doza zilnică de proteine recomandată variază de la individ la individ și se ajustează în funcție de intensitatea antrenamentelor și de scopurile pe care dorești să le atingi.

1 cană = 250 ml

Ingrediente

  • 1/2 cană lapte de migdale (sau de cocos/ovăz/vacă)
  • 1/2 cană gheață
  • 1/2 cană de cafea gata pregătită
  • 1 lingură de pudră proteică de ciocolată
  • 1 lingură cacao pudră (v-o recomand pe aceasta)

Instrucțiuni

  1. Mai întâi pregătește cafeaua în funcție de preferințe și las-o să se răcească.
  2. Adaugă toate ingredientele, inclusiv cafeaua răcită în blender (vi-l recomand pe acesta) și amestecă bine totul.
  3. Shake-ul proteic se servește imediat după preparare.
Timp de pregătire10 minute
Cantitate rezultată1 porție
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii160 Kcal
Carbohidrați4 g
Fibre3 g
Proteine25 g
Grăsimi5 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii