Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete sănătoase cu  orez

Rețete sănătoase cu orez

Orezul este una dintre cele mai populare garnituri, dar poate fi și vedeta prânzului sau a cinei tale. Inspiră-te din rețetele sănătoase cu orez și încearcă acest ingredient versatil în preparate dulci sau sărate. Gustă rețetele mele fit și descoperă noi moduri de a mânca sănătos.

Carbohidrații din orez îți dau energie, iar conținutul glicemic scăzut nu afectează nivelul zahărului din sânge. Această cereală nu conține gluten, astfel încât poate fi consumată de persoanele care suferă de boala celiacă. Un alt amănunt incredibil legat de orez este acela că nu conține grăsimi aproape deloc! Cu puțină imaginație, poți prepara din orez mâncăruri dulci și sărate - acestea sunt delicioase și perfecte pentru un stil de viață sănătos.

Te poți delecta cu o aromă exotică preparând un lapte de orez cu vanilie și mango, iar vegetarienii vor aprecia rețeta de risotto cu brânză de capră și sfeclă roșie. Orezul mai poate fi utilizat la prepararea unei cine sănătoase, a prânzului sau a unui mic dejun dulce, poți savura toate acestea fără niciun fel de remușcare. Aceste mâncăruri sănătoase cu ovăz sunt ușoare, echilibrate nutrițional și aromate. Sper că vei descoperi o mâncare preferată printre rețetele rapide create de mine.

Se afișează 15 rețete în categorii:
Orez
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.