Rețete găsite: 14
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu orez bogate în proteine

Rețete cu orez bogate în proteine

Ești în căutare de idei noi de rețete cu orez bogate în proteine care să fie și sănătoase? Nu trebuie să mai cauți. Uită-te prin rețetele simple cu orez create de mine care sunt nu numai gustoase, ci și valoroase din punct de vedere nutrițional și bogate în proteine. Fiecare dintre mâncărurile create de mine conține cel puțin 20 g de proteine pe porție.

În aceste rețete dietetice cu orez, sursa bogată în proteine este de obicei carnea (pui sau vită), ton, legume, brânză tofu, ouă, pudră proteică sau brânză. Aici vei mai găsi și rețete cu sau fără carne care se adresează persoanelor active și iubitorilor de mâncăruri sănătoase și fit.

La prepararea acestor rețete fitness cu orez am utilizat puține ingrediente, de aceea sunt atât de ușor de pregătit, încât de multe ori vei avea nevoie doar de o singură cratiță. Am pregătit pentru tine o grămadă de rețete care să te inspire, rețete cu orez fitness și bogate în proteine pentru masa de prânz, cină sau deserturi. Uită-te prin rețetele mele și încearcă-le chiar azi.

Se afișează 14 rețete în categorii:
Conţinut ridicat de proteine
Orez
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.