Magiciana Fit
Urmărește-mă
Risotto cu zucchini cremos și ușor

Risotto cu zucchini cremos și ușor

O rețetă de risotto cremos cu zucchini ușoară și simplu de preparat pe care o poți adapta în funcție de gusturi. Orice începător poate găti această rețetă, iar după ce este gata, chiar și cel mai neexperimentat bucătar va crede că e star în bucătărie. Este cu adevărat delicios, așa că dacă nu l-ai încercat până acum, e momentul să o faci. Risotto-ul cu zucchini poate fi consumat ca mâncare sănătoasă de către întreaga familie la masă de prânz sau cină.

Acest risotto de zucchini cremos și fit este una dintre rețetele cele mai populare de pe site-ul meu web, nu doar datorită gustului său extraordinar, ci și prin metoda simplă de preparare. Acesta nu necesită multe ingrediente și e gata în câteva minute. Are valori nutriționale excelente și un conținut scăzut de grăsimi și calorii. Nu conține carne, dar totuși are un conținut decent de proteine. Bineînțeles că poți adăuga și carne de pui sau ton dacă dorești acest lucru, chiar și porumbul merge bine în această mâncare. Eu o pregătesc întotdeauna cu roșii deshidratate, care merg incredibil de bine cu acest risotto cu zucchini ușor și cremos și chiar îți recomand această combinație.

Dacă dorești să pregătești mai mult de 2 porții, nu uita să dublezi cantitatea de ingrediente (îți recomand să faci acest lucru :)). Poți prepara acest risotto cu orice tip de orez.

Iar dacă încerci acest risotto sănătos cu zucchini, nu uita să-mi lași un comentariu în care să-mi spui dacă ți-a plăcut.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Asezonează orezul cu sare, piper și fierbe-l în apă până când se înmoaie, respectând instrucțiunile de pe ambalaj.
  2. Atunci când orezul a fiert bine, adaugă mozzarella dată pe răzătoare și zucchini-ul spălat și tăiat în felii subțiri.
  3. Mai poți adăuga și alte ingrediente, în funcție de preferințe.
  4. Amestecă bine pentru ca ingredientele să se întrepătrundă.
  5. Servește risotto-ul cu zucchini cât încă este cald.
Timp de pregătire25 minute
Cantitate rezultată2 porții
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii388 Kcal
Carbohidrați57 g
Fibre2 g
Proteine18 g
Grăsimi9 g