Rețete găsite: 13
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete sănătoase cu quinoa

Rețete sănătoase cu quinoa

Quinoa nu a fost până acum foarte întâlnită în bucătăriile noastre, dar este un superaliment care nu trebuie să lipsească dintr-un regim alimentar sănătos. Quinoa cea exotică este o opțiune alimentară grozavă pentru vegetarieni și vegani, dar este perfectă și pentru persoanele care doresc să slăbească. Încearcă și tu rețetele sănătoase cu quinoa create de mine, în variantă dulce sau sărată.

Îmi plac foarte mult aceste rețete dietetice cu quinoa, și sunt convinsă că te vor impresiona și pe tine. Mai mult, quinoa nu conține gluten, ceea ce e perfect pentru persoanele care suferă de boala celiacă și doresc să adauge quinoa în regimul lor alimentar. Există multe tipuri de quinoa, albă, neagră sau colorată. Quinoa poate fi consumată nu doar ca garnitură la mâncăruri, dar poate fi opțiunea principală pentru un prânz sănătos. Poți încerca quinoa la cuptor cu carne și broccoli, sau o poți consuma la cină alături de curcan și mazăre. Dacă ești fanul salatelor ușoare și sățioase, vei fi impresionat de aceste rețete rapide. Un mic dejun sănătos ca bază pentru o zi reușită poate fi compus din quinoa delicioasă cu ananas și nucă de cocos.

Încearcă sănătoasele mele rețete cu quinoa și descoperă farmecul acestei vegetale bogate în nutrienți.

Se afișează 13 rețete în categorii:
Quinoa
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.