Magiciana Fit
Urmărește-mă
Parfe-uri de quinoa sănătoase

Parfe-uri de quinoa sănătoase

Încearcă acest mic dejun cu quinoa simplu și hrănitor, care mai e și gustos pe deasupra. Înlocuiește ovăzul obișnuit cu acest parfe interesant în straturi care poate fi preparat cu o zi sau două în avans.

Fiecare strat al acestui parfe delicios pentru micul dejun are o aromă unică, stratul de iaurt cu fructe proaspete fiind urmat de quinoa crocantă cu miere.

Quinoa este o pseudocereală fără gluten și conține cantități mari de proteine complexe, fibre pentru dietă (solubile și insolubile), vitamine și minerale. Este o sursă perfectă de aminoacizi esențiali și ar trebui să fie inclusă în alimentația tuturor adepților unui stil de viață sănătos. Quinoa albă este cea mai bună alegere pentru această rețetă, datorită gustului sau neutru, însă poți încerca și celelalte tipuri de quinoa, roșie sau neagră, în cazul în care vrei să experimentezi.

Recomand cu căldură adăugarea în aceste cupe a unui strat de cremă de brânză dulce cu lămâie preparată în casă cu un conținut redus de carbohidrați și grăsimi. Poți găsi sănătoasa cremă de brânză dulce cu lămâie aici: "Lemon curd" sănătos fără unt . Aceasta va da un gust și mai bun acestei rețete, crede-mă.

Creează un mic dejun interesant pentru familia ta, acesta nu va fi o încântare doar pentru ochi, ci și pentru corp, în special pentru stomac :)

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Quinoa se fierbe în apă conform instrucţiunilor şi se amestecă cu două linguri de miere.
  2. Apoi toate ingredientele se aşează în straturi în cupe.
  3. Se poate consuma imediat.
Timp de pregătire15 minute
Cantitate rezultată2 porții
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii365 Kcal
Carbohidrați60 g
Fibre8 g
Proteine19 g
Grăsimi3 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii