Rețete găsite: 12
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu quinoa sănătoase fără gluten

Rețete cu quinoa sănătoase fără gluten

Deoarece pseudocereala quinoa nu conține gluten în mod natural, este foarte simplu de combinat cu alte ingredeinte care nu conțin gluten la rândul lor. În acest mod poți crea cu ușurință rețete cu quinoa fără gluten gustoase și sănătoase care pot fi consumate și de către persoanele care suferă de boala celiacă. Dacă încă nu ai inclus quinoa în meniul tău, atunci trebuie să faci acest lucru cât mai repede posibil! Iată câteva dintre beneficiile asupra sănătății ale pseudocerealei quinoa.

Quinoa este o incredibilă sursă vegetală de proteine. Aceasta conține și toți aminoacizii esențiali. E bogată în calciu, mangan, fier, magneziu, zinc, potasiu, vitamine (în special B și E) și nu în ultimul rând fibre care susțin o digestie sănătoasă.

Rețetele cu quinoa sănătoase și fără gluten pot fi preparate în multe feluri, fie în versiune dulce sau sărată. Am inclus aici rețete de salate, feluri de mâncare principale, mâncăruri la cuptor, mic dejun și deserturi. Îți prezint cele mai bune rețete cu quinoa fără gluten create de mine, acestea merită un loc special în cadrul site-ului meu.

Se afișează 12 rețete în categorii:
Fără gluten
Quinoa
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.