Rețete găsite: 22
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete sănătoase cu ton

Rețete sănătoase cu ton

Inspiră-te din aceste rețete fit sănătoase cu ton, pește considerat a fi o sursă excelentă de proteine. Consumul de ton și de pește în general e relativ scăzut în zona unde trăim. Cu toate acestea, o dietă echilibrată trebuie să conțină și feluri de mâncare cu pește. Tonul, la fel ca multe alte tipuri de pește, conține cantități mari de acizi grași esențiali omega 3, fosfor și calciu, de aceea trebuie inclus în meniul nostru.

Rețetele rapide cu ton sunt ușor de preparat, sănătoase, gustoase și potrivite în cura de slăbire. Tonul merge de minune servit cu paste sau salate. Îl poți include în cadrul unei mese de prânz sănătoase, la cină sau ca gustare. Omleta cu ton la cuptor sau pâinea unsă cu pastă de ton sunt doar câteva sugestii pentru un mic dejun dietetic și gustos. Poți să-ți astâmperi foamea între prânz și cină cu niște brioșe savuroase și sănătoase cu ou și ton. Fanii bucătăriei italiene nu vor putea să reziste rețetei mele de pizza cu ton care are un conținut caloric mult mai scăzut decât pizza clasică și e mult mai sănătoasă. Încearcă aceste rețete sănătoase cu ton și bucură-te de o cină gustoasă sau de un prânz apetisant.

Se afișează 22 rețete în categorii : Ton
Se afișează 22 rețete în categorii : Ton
Afișează toate rețetele
Pull down to refresh
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele