Rețete găsite: 22
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu ton bogate în proteine

Rețete cu ton bogate în proteine

Tonul are un conținut redus de calorii și este alcătuit aproape exclusiv din proteine. Merită un loc de onoare printre ingredientele fitness și poate fi utilizat în mod creativ în rețetele fit. Mai mult, acesta ajută la scăderea în greutate. Nu degeaba i se mai spune și pui de mare. Dacă nu vrei să te plictisești să mănânci ton, încearcă-l sub formă acestor gustoase rețete fitness cu ton bogate în proteine.

Aceste rețete fitness cu ton sunt gata într-o clipită, îi furnizează corpului tău nu doar energie prețioasă și proteine de calitate, ci și vitamine, minerale și nu în ultimul rând, acizi grași omega 3. Majoritatea acestor mâncăruri sunt preparate cu ingrediente pe care le ai deja la îndemână în dulapul din bucătărie, sunt sigură de acest lucru.

Există atâtea moduri creative de a include tonul în rețete fitness, de la salate până la drob sau quiche și sosuri cu ton pentru spaghete. Savurează aceste rețete fitness sănătoase cu ton după un antrenament fizic, acestea vor contribui la refacerea și creșterea musculaturii.

Se afișează 22 rețete în categorii : Conţinut ridicat de proteine, Ton
Se afișează 22 rețete în categorii : Conţinut ridicat de proteine, Ton
Afișează toate rețetele
Pull down to refresh
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele