Magiciana Fit
Urmărește-mă
Boluri buddha rapide cu ton

Boluri buddha rapide cu ton

Ai auzit de bolurile buddha? Sunt niște frumoase boluri pline cu legume și alte ingrediente sănătoase, ideale pentru prânz sau pentru o cină sănătoasă. În plus, aceste boluri buddha rapide cu ton sunt gata cât ai zice pește. Te poți juca cu ingredientele în funcție de ce ai prin frigider și de ceea ce îți face poftă la momentul respectiv. Rapide, sănătoase și ușor de preparat - iată cum sunt bolurile buddha.

Bolurile buddha sunt perfecte ca masă de prânz la serviciu sau la școală, deoarece sunt ușor de luat la tine și nu trebuie să le reîncălzești. Un bol conține 46 g de proteine și 14 g de fibre, iar o porție conține aproximativ 400 de kcal. Dacă dorești să pregătești rețeta fără lactoză, poți omite iaurtul și poți turna în bolul buddha ulei de măsline de calitate.

Ca bază proteică, am folosit fileuri de ton în ulei de măsline de la Sun&Sea, care au mers de minune în această rețetă, având un gust perfect. Am adăugat năut și o mulțime de legume pentru a scoate în evidență gustul tonului. Recomand adăugarea de varză roșie murată, care se potrivește perfect în această rețetă, având un gust dulce-acrișor. La final, am decorat bolul buddha cu iaurt grecesc simplu degresat pe care l-am folosit ca dressing și cu plante germinate. Poți adăuga verdețuri proaspete și semințele tale preferate.

Savurează un bol buddha sănătos în versiunea cu ton. Bon appetit :)

Ingrediente

  • 300 g fileuri de ton în ulei de măsline (vi-l recomand pe acesta)
  • 200 g năut fiert (din conservă)
  • 100 g varză roșie murată
  • 100 g castraveți
  • 100 g roșii
  • 2 linguri iaurt grecesc simplu
  • plante germinate, semințe... (opțional)

Instrucțiuni

  1. Spală legumele, taie-le în bucăti și pune-le într-un bol.
  2. Adaugă tonul în ulei de măsline, năutul scurs de zeamă, iar la final, decorează bolurile buddha cu o lingură de iaurt grecesc și plante germinate sau semințe. Ideal ar fi să se servească imediat după preparare.
Timp de pregătire15 minute
Cantitate rezultată2 porții
Informații nutriționale /
Calorii403 Kcal
Carbohidrați15 g
Fibre14 g
Proteine46 g
Grăsimi17 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii