Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete sănătoase pentru Crăciun și sărbători

Rețete sănătoase pentru Crăciun și sărbători

Crăciunul este o perioadă a anului în care te relaxezi și petreci și cam uiți de stilul de viață sănătos. Nu ne putem închipui că există sărbători de iarnă fără ** rețetele noastre de Crăciun** preferate, dar acestea pot fi preparate într-un mod mai sănătos și pot avea același gust delicios. Dacă vei citi rețetele mele de Crăciun și sărbători, te vei convinge că am dreptate. Turtă dulce din făină integrală, ** salată de cartofi cu puține calorii** sau ** prăjiturele cu vanilie** fit, toate acestea nu trebuie să lipsească de pe masa de Crăciun, dar n-ar strica să le poți savura pe tot parcursul anului. Ar trebui să putem consuma mâncăruri sănătoase și gustoase tot anul, nu-i așa?

Rețetele sănătoase de Crăciun și sărbători pot fi preparate rapid pentru ca tu să poți petrece mai mult timp împreună cu familia și să vă bucurați împreună de sărbători. Rețetele dietetice preparate de mine îți permit să savurezi clasicele bunătățuri de Crăciun fără a-ți perturba stilul de viață sănătos. Încearcă rețetele mele sănătoase de dulciuri și salate de Crăciun și te vei convinge că mâncărurile de sărbători pot fi gustoase și pot avea un aport nutritiv ridicat. Turta dulce, torturile sau deserturile, ca și felurile de mâncare principale pot fi preparate în versiunea light, pentru ca tu să nu-ți faci griji în privința digestiei îngreunate sau a depunerii de kilograme după sărbători.

Se afișează 20 rețete în categorii : Reţete Crăciun şi Sărbători
Se afișează 20 rețete în categorii : Reţete Crăciun şi Sărbători
Afișează toate rețetele
Pull down to refresh
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele