Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete sănătoase fără gluten pentru Crăciun și sărbători

Rețete sănătoase fără gluten pentru Crăciun și sărbători

Sărbătorile și Crăciunul nu sunt ușoare pentru cei ce suferă de boala celiacă. Există o mulțime de bunătățuri pe care aceștia nu le pot savura, și asta deoarece majoritatea deserturilor de Crăciun conțin făină, deci gluten. Dacă suferi de boala celiacă sau eviți glutenul din alte motive (de ex. din cauza dietei sau a problemelor digestive), aceste rețete de Crăciun ți se adresează și ție. Acestea sunt cele mai bune rețete de Crăciun sănătoase fără gluten create de mine până acum. Încearcă-le și tu alături de mine!

Aici vei găsi rețete de mâncăruri de sărbători fără adaos de făină, dulci sau sărate. Bineînțeles că nu putem omite minunatele deserturi de Crăciun fără gluten, cu sau fără coacere. În compoziția acestor rețete nu vei găsi făină de grâu sau zaharuri rafinate. Am înlocuit făina obișnuită cu de ex. nuci măcinate, făină de hrișcă, pudre proteice sau cacao.

Aceste rețete fără gluten pentru Crăciun sunt valoroase din punct de vedere nutrițional, îi oferă corpului tău energie de calitate, proteine, fibre și o mulțime de vitamine și minerale. Îți vor încânta ochi și papilele gustative, iar silueta îți va fi și ea recunoscătoare.

Convinge-te de faptul că poți avea un Crăciun minunat și fără adaos de făină în mâncăruri.

Se afișează 17 rețete în categorii:
Reţete Crăciun şi Sărbători
Fără gluten
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.