Magiciana Fit
Urmărește-mă
Prăjiturele cu arahide din 3 ingrediente (fără gluten)

Prăjiturele cu arahide din 3 ingrediente (fără gluten)

Iată încă o rețetă pentru cei ce adoră untul de arahide. E foarte simplă și rapidă - în doar câteva minute vei avea pe masă o duzină de prăjiturele cu unt de arahide delicioase și fără gluten și nu cred că le vei putea rezista. Aceste prăjiturele cu unt de arahide din 3 ingrediente nu conțin făină, zaharuri rafinate și în plus, sunt o sursă grozavă de grăsimi sănătoase.

Pentru unii pot fi o bombă calorică, însă această rețetă le va fi de folos celor care doresc să se îngrașe puțin sau să-și mențină greutatea și doresc să savureze alimente sănătoase. Dacă le vei consuma în cantități rezonabile, acestea nu-ți vor pune silueta în pericol. Untul de arahide de calitate este bogat în diverse substanțe nutritive importante și este un ingredient excelent care merită să fie adăugat în regimul tău alimentar. Savurează-l în compoziția acestor prăjiturele cu unt de arahide și miere delicate și sănătoase.

Pregătește-le pentru micul dejun sau ia-le cu tine ca gustare de dimineață, 2 sau 3 bucăți sunt suficiente pentru a-ți potoli foamea. Din aluat am modelat iepurași. Dacă vrei să-i pregătești și tu, toarnă cu lingura grămăjoare din această compoziție, fă-le urechiușe folosind un foarfece, iar cu ajutorul unei scobitori le poți face și ochi.

Cred că te vor încânta aceste prăjiturele simple cu unt de arahide.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Cuptorul se preîncălzeşte la 175°C şi tava se tapetează cu hârtie de copt.
  2. Ingredientele se bat împreună cu oul.
  3. Când compoziţia s-a omogenizat, se toarnă cu o lingură porţii pe foaia de copt, modelându-se în formă de prăjiturele.
  4. Se coc timp de 6-10 minute până când se rumenesc uşor.
Timp de pregătire15 minute
Cantitate rezultată12 porții
Informații nutriționale /
Calorii227 Kcal
Carbohidrați26 g
Fibre1 g
Proteine7 g
Grăsimi11 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii