Rețete găsite: 8
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de gustări sănătoase cu unt de arahide

Rețete de gustări sănătoase cu unt de arahide

Untul de arahide este un aliment gustos și plin de substanțe nutritive care are multe moduri de utilizare în bucătărie. Este ideal ca ingredient în rețete de gustări sau aperitive sănătoase, în special pentru că este sățios și îi oferă corpului tău micronutrienti de calitate, grăsimi sănătoase, fibre și proteine. Acesta e motivul pentru care îmi place să utilizez acest ingredient atunci când creez rețete de gustări sănătoase cu unt de arahide.

Toate aceste gustări sănătoase sunt ușor de preparat și gata în doar câteva minute. Există rețete cu sau fără coacere. Majoritatea acestor gustări sunt dulci, dar în ciuda acestui fapt nu au adaos de zahăr și nici de făină. Gustările cu unt de arahide sunt echilibrate din punct de vedere nutrițional, iar unele dintre rețete conțin pudre proteice datorită cărui fapt acestea au un conținut proteic ridicat. Am pregătit aceste rețete de gustări delicioase și sănătoase cu unt de arahide pentru a te ajuta să incluzi mai mult în dietă acest aliment popular, pe care îl poți savura și între mesele principale.

Se afișează 8 rețete în categorii: Reţete de gustări, Untul de arahide
Se afișează 8 rețete în categorii: Reţete de gustări, Untul de arahide
Afișează toate rețetele
Pull down to refresh
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele