Magiciana Fit
Urmărește-mă
Mousse proteic cu tofu

Mousse proteic cu tofu

Un mousse proteic cu tofu rapid și gustos care poate fi pregătit cu sau fără pudră proteică. Totuși, dacă folosiți pudră proteică, veți crește nivelul proteic și veți schimba gustul acestui mousse fitness cu tofu – încercați cu pudră proteică cu aromă de cacao, fistic sau cafea. Tofu are un gust neutru și este plin de proteine. De aceea, dacă adăugați pudră proteică, veți obține o adevărată bombă proteică la dumneavoastră acasă :)

Acest desert conține puțini carbohidrați și puține calorii. Este perfect pentru sportivi și pentru persoanele la dietă. Îl puteți savura și ca desert în timpul curei de slăbire, grație valorilor nutriționale perfecte. Este gata în funcție de puterea blenderului dumneavoastră – trebuie doar să blenduiți toate ingredientele pentru mousse. Aveți nevoie de un blender puternic cu lame bune și un vas încăpător (vi-l recomand pe acesta) .

Datorită untului de arahide, rețeta va avea un gust delicat. Dacă nu vă place untul de arahide, piuteți folosi unt de migdale sau de caju. Înainte de servire, decorați acest mousse fitness cu tofu cu nucile dumneavoastră preferate, merișoare, fructe uscate, goji, nucă de cocos sau semințe de chia. Țineți mousse-ul la frigider.

Ingrediente

  • 180 g (6.3oz) tofu alb bio
  • 1 măsură de pudră proteică (o puteți înlocui cu 1 linguriță de esență de vanilie / 1 lingură de cacao + 3 linguri de miere)
  • 50 g (1.8oz) iaurt simplu
  • 1 lingură unt de arahide (opțional) (vi-l recomand pe acesta)
  • merișoare, stafide, nucă de cocos, nuci, semințe de chia... (opțional) (vi le recomand pe acestea)

Instrucțiuni

  1. Amestecați toate ingredientele în blender și blenduiți-le bine.
  2. Serviți mousse-ul imediat după preparare sau dați-l la frigider.
Timp de pregătire10 minute
Cantitate rezultată1 porție
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii275 Kcal
Carbohidrați8 g
Fibre3 g
Proteine41 g
Grăsimi10 g