Rețete găsite: 6
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu tofu bogate în proteine

Rețete cu tofu bogate în proteine

Brânza tofu poate fi preparată în multe moduri gustoase. Încearcă să pregătești rețetele cu tofu bogate în proteine create de mine, combină tofu cu ingredientele și condimentele potrivite și vei afla cât de multe mâncăruri fitness se pot prepara folosind acest aliment.

Aceste mâncăruri conțin o mulțime de proteine care nu provin doar din tofu, ci și din alte ingrediente pe care le-am folosit în aceste rețete. Acestea sunt valoroase din punct de vedere nutrițional și îți umplu stomacul pentru o perioadă îndelungată, ceea ce e întotdeauna de apreciat. Aici vei găsi mâncăruri fitness cu tofu care nu conțin carne, mâncăruri cu carne, rețete de mic dejun fitness cu tofu, dar și deserturi fitness cu tofu. Toate aceste mâncăruri au o trăsătură în comun - îi oferă corpului tău o doză imensă de proteine. Acest aspect face ca aceste mâncăruri să poată fi consumate și după antrenamente, dar și pe post de cină. Majoritatea acestor mâncăruri nu conțin deloc făină sau zahăr.

Poți prepara rețetele fitness cu tofu în weekend cu câteva zile în avans și astfel poți savura mâncăruri gustoase pe parcursul săptămânii, atunci când nu prea mai ai timp să gătești rețete sănătoase. Cu toate acestea, mâncărurile prezentate sunt foarte ușor de preparat, astfel încât nu vei sta cu orele în bucătărie.

Aici poți să-ți găsești rețetele dietetice cu tofu preferate.

Se afișează 6 rețete în categorii:
Conţinut ridicat de proteine
Tofu
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.