Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete simple și sănătoase cu unt de arahide

Rețete simple și sănătoase cu unt de arahide

Există și rețete sănătoase cu unt de arahide, chiar dacă untul de arahide are un conținut de grăsimi relativ ridicat. Multe persoane evită deliciosul unt de arahide deoarece se tem să nu pună la loc kilogramele pe care s-au chinuit să le dea jos. Dacă folosești untul de arahide în cantități rezonabile ca ingredient în deserturi sănătoase, la prânz sau la micul dejun, atunci nu trebuie să-ți faci nicio problemă. Grăsimile, în care se dizolvă vitaminele, joacă un rol important atunci când vrei să slăbești și să continui să ai un stil de viață sănătos. Untul de arahide de calitate ce conține doar arahide și puțină sare nu are cum să dăuneze siluetei atunci când e consumat în cantități mici.

Inspiră-te din rețetele mele dietetice și prepară bunătățuri cu unt de arahide. Aici vei găsi în special prăjituri sănătoase și gustoase, prăjiturele și deserturi, dar am folosit untul de arahide și la prepararea cremelor, sosurilor sau a salatelor. Poți prepara un mic dejun rapid și sănătos sub formă de terci de ovăz cu fructe, pudre proteice și unt de arahide. Între mesele principale, poți savura ca gustare un baton flapjack cu banane și unt de arahide. Aceste rețete simple cu unt de arahide pentru mic dejun, prânz, cină sau deserturi sănătoase sunt rapide și ușor de preparat. Convinge-te alegând una dintre rețetele dietetice pe care le-am creat.

Se afișează 17 rețete în categorii:
Untul de arahide
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.