Magiciana Fit
Urmărește-mă
Înghețată sănătoasă și rapidă (din brânză de vaci și fructe)

Înghețată sănătoasă și rapidă (din brânză de vaci și fructe)

O rețetă extrem de simplă, sănătoasă și răcoritoare pentru care ai nevoie de doar două ingrediente de bază. Mai poți adăuga ingrediente în funcție de preferințe. Această înghețată sănătoasă și rapidă din brânză de vaci și fructe are puține calorii, puține grăsimi, este bogată în proteine și atât de pufoasă! O vei adora în zilele fierbinți de vară, deoarece te răcorește imediat și are o excelentă consistență cremoasă și un gust dulce (fără adaos de zahăr). Dacă încerci această înghețată fitness cu fructe și brânză de vaci, aceasta va deveni de neînlocuit în dieta ta.

Ai nevoie doar de un blender și de câteva minute. Pentru a pregăti această înghețată fitness, poți folosi fie un blender de mână, fie un robot de bucătărie de calitate (vi-l recomand pe acesta) . Crema va fi gata în doar câteva secunde dând prin blender doar două ingrediente. Poți alege ce fructe dorești, iar dacă ai ceva fructe prin congelator și nu știi ce să faci cu ele, încearcă această rețetă de înghețată de casă.

Pentru ca acest desert fit să fie și mai gustos și hrănitor, poți adăuga ingredientele tale preferate. Acestea pot fi cocos, nuci, semințe de chia, scorțișoară, pudra proteică preferată, unt de nuci sau ovăz dat prin blender și vor aduce un aport de fibre, iar crema va fi mai hrănitoare. Alegerea e doar a ta, așa că fuga în bucătărie și începe experimentul :)

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Amestecă brânza de vaci și fructele congelate folosind blenderul de mână.
  2. Apoi poți adăuga restul ingredientelor, în funcție de preferințe, după care le blenduiești iarăși.
  3. Servește crema înghețată cât mai repede posibil. Nu recomand s-o dai la frigider pentru a o consuma mai târziu.
Timp de pregătire5 minute
Cantitate rezultată2 porții
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii123 Kcal
Carbohidrați13 g
Fibre4 g
Proteine14 g
Grăsimi1 g