Rețete găsite: 15
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de deserturi sănătoase cu unt de arahide

Rețete de deserturi sănătoase cu unt de arahide

Cele mai gustoase, simple și sănătoase deserturi cu unt de arahide pentru toți iubitorii acestui minunat unt de origine vegetală. Untul de arahide nu se mai găsește exclusiv în gospodăriile americane. În rețetele mele grozave îți voi dezvălui secretele sale dulci. Rețetele cu unt de arahide gustoase și echilibrate din punct de vedere nutrițional pot să facă chiar de astăzi parte din dieta ta fitness!

Grație conținutului său de grăsimi sănătoase, untul de arahide este un excelent produs sănătos, iar cantitatea de proteine conținută de acesta îți va oferi o senzație de sațietate pentru mai mult timp. Poți savura un desert dietetic cu unt de arahide și în cazul în care dorești să-ți mărești masa musculară sau să-ți menții silueta. Consumul de unt de arahide contribuie la scăderea hipertensiunii arteriale și furnizează foarte multe fibre benefice pentru digestie. Totuși e bine să alegi un unt de arahide bio și de calitate, e cea mai bună decizie pe care o poți adopta pentru sănătatea ta.

Inspiră-te din aceste deserturi dietetice din bucătăria mea și savurează chiar acum aceste delicatese. Untul de arahide este noul tău prieten, plin de vitamine și substanțe nutritive.

Se afișează 15 rețete în categorii:
Deserturi sănătoase
Untul de arahide
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.