Magiciana Fit
Urmărește-mă
Biluţe din năut în înveliş de cacao (fără gluten)

Biluţe din năut în înveliş de cacao (fără gluten)

Aceasta este o altă rețetă simplă și rapidă, dar extrem de gustoasă. Sănătoasele biluțe din năut în înveliș de cacao reprezintă un desert care nu conține făină sau zaharuri rafinate, este bogat în proteine, fibre, polizaharide, vitamine și minerale. Încearcă și tu acest desert gustos cu năut, cred că îl vei adora.

Rețeta acestor biluțe din năut în înveliș de cacao e probabil prima rețetă în care am folosit năutul într-un desert. A fost o alegere excelentă. De atunci am inventat multe rețete de deserturi cu năut. Năutul are un gust delicios și fin de nuci, și în opinia mea e perfect pentru deserturi. În plus, dacă te grăbești, aceste biluțe fără coacere te scot din încurcătură, în doar 15 minute poți prepara un desert cu valori nutriționale ridicate, gustos, bogat în fibre, vitamine și minerale.

Biluțele din năut sunt salvatoare în special după-amiaza, atunci când tuturor ne e poftă de ceva dulce. Reprezintă un desert ideal și merg de minune servite cu cafea.

Pentru versiunea vegană, înlocuiește laptele din rețetă cu lapte vegetal și mierea cu, spre exemplu, sirop de arțar.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Năutul, laptele şi mierea se amestecă cu un blender de mână până la omogenizare.
  2. Se adaugă restul ingredientelor (în afară de cacao) şi se amestecă bine.
  3. În continuare, se modelează în formă de biluţe şi se dau prin cacao.
  4. Se păstrează la frigider într-un recipient închis ermetic.
Timp de pregătire15 minute
Cantitate rezultată15 biluțe
Informații nutriționale / 1 biluță
Calorii83 Kcal
Carbohidrați11 g
Fibre2 g
Proteine2 g
Grăsimi4 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii