Rețete găsite: 5
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete simple și sănătoase cu cușcuș

Rețete simple și sănătoase cu cușcuș

Aceste rețete sănătoase cu cușcuș se prepară foarte repede și ușor și, ce e mai important, sunt extrem de gustoase. Cușcușul din făină integrală de grâu dur conține fibre, proteine și alți nutrienți și minerale de care avem nevoie. Este foarte ușor de preparat deoarece face parte din categoria pastelor care nu necesită gătire. Trebuie doar să torni apă clocotită peste cușcuș și să-l lași să se inmoaie timp de câteva minute. Depinde doar de tine cum vei utiliza cușcușul după aceea. Te poți inspira din rețetele mele sănătoase cu cușcuș.

Cușcușul este foarte popular printre vegetarieni, dar merge bine și ca garnitură la carne. Încearcă rețeta fit cu somon, cușcuș și brânză de capră pe care o poți prepara pentru masa de prânz sau cină. Poți combina cușcușul cu legume sau tofu și poți crea rețete vegane cu cușcuș care sunt și sănătoase. Cușcușul poate fi adăugat și în compoziția rețetelor dulci, alături de căpșune, merișoare și miere, rezultând o salată delicioasă. Explorează posibilitățile de a găti sănătos folosind cușcuș. Sper că rețetele rapide preparate de mine îți vor satisface papilele gustative și că după consumarea cuscusului te vei simți bine și în formă.

Se afișează 5 rețete în categorii:
Cușcuș
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.