Rețete găsite: 4
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu cușcuș bogate în proteine

Rețete cu cușcuș bogate în proteine

Cușcușul este un ingredient care nu e popular de prea multă vreme în regiunea noastră, dar devine din ce în ce mai cunoscut. Cușcușul e un tip de paste făinoase fabricat din semolina, care e un soi de grâu alb de provine din Nordul Africii. Cușcușul conține o mulțime de substanțe nutritive, iar dacă dorești ca mâncărurile tale să fie bogate din punct de vedere nutrițional, atunci trebuie să alegi varianta din grâu integral care are un conținut mare de minerale și fibre chiar și după procesare. Îl poți folosi pentru a crea rețete cu cușcuș dietetice și gustoase cu un conținut ridicat de proteine.

Cușcușul poate fi utilizat pentru a crea diferite mâncăruri delicioase și nu trebuie să te rezumi la combinații tipice. Carnea, legumele și diversele condimente exotice vor aduce aroma țărilor îndepărtate direct la tine în bucătărie. În aceste rețete am combinat cușcușul cu ingrediente cu un conținut proteic ridicat și am creat aceste rețete dietetice cu cușcuș. Acestea sunt ideale pentru un corp sănătos și fit. Corpul nostru poate utiliza proteinele în multe moduri, nu doar pentru mărirea masei musculare. Proteinele au un rol important în cadrul structurii celulelor și a semnalizării acestora și contribuie la procesarea alimentelor sub formă de enzime.

Se afișează 4 rețete în categorii:
Conţinut ridicat de proteine
Cușcuș
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.