Rețete găsite: 4
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu cușcuș cu puține grăsimi

Rețete cu cușcuș cu puține grăsimi

Cușcușul este grâu dur semolina măcinat și are multe întrebuințări în bucătărie. Este fabricat dintr-un tip de grâu ce poartă denumirea de semolina. Cușcușul este popular în special în Nordul Africii, acolo de unde provin și multe rețete interesante cu cușcuș. Acesta e foarte ușor de preparat, poate fi utilizat în multe moduri și ne ajută să creăm multe rețete valoroase din punct de vedere nutrițional care sunt gustoase și au un conținut redus de grăsimi.

Scopul principal al rețetelor mele este prepararea de mâncăruri simple și sănătoase care pot fi pregătite atât de începători într-ale bucătărie, cât și de bucătari cu experiență. Aceste rețete cu cușcuș cu puține grăsimi nu sunt o excepție. M-am orientat către rețetele cu cușcuș cu puține grăsimi care aduc ceva nou în bucătăria ta. Chiar dacă grăsimile sunt sănătoase în cantități rezonabile și ajută la regenerarea celulară, în zilele noastre le consumăm în cantități prea mari. Nu e de mirare că procentul de afecțiuni cardiovasculare este în continuă creștere. Dacă vrei să faci o schimbare sănătoasă în meniul tău, atunci trebuie să încerci rețetele cu cușcuș cu puține grăsimi create de mine.

Se afișează 4 rețete în categorii:
Conţinut redus de grăsimi
Cușcuș
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.