Rețete găsite: 7
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de supe sănătoase

Rețete de supe sănătoase

Rețetele de supe sănătoase sunt extrem de variate, fie că sunt fierturi, supe-cremă sau supe reci. Verdeturile, carnea, legumele-toate aceste ingrediente pot intra în compoziția unei supe gustoase și sănătoase că parte dintr-un meniu sănătos. În ciuda faptului că este un aliment lichid, supa este sățioasa și îi oferă organismului tău nutrienții necesari. Poți savura supe gustoase fără a-ți face griji cu privire la siluetă, așa cum o dovedesc aceste rețete fit. Supa de mazăre, supa de linte sau supa de fasole sunt surse grozave de fibre și aminoacizi.

Aceste supe rapide și sănătoase pot fi servite ca aperitiv, iar unele supe mai groase pot fi servite ca fel principal. Aici vei găsi rețete pentru supe-cremă, printre care și celebra supă de dovleac din Hokkaido. Supa fierbinte te poate încălzi, iar servită ca aperitiv îți va potoli foamea pentru o perioadă mai lungă de timp. Mai mult, supa contribuie la cantitatea necesară de lichide din organism.

Încearcă rețetele mele de supe gustoase și sănătoase.

Se afișează 7 rețete în categorii:
Reţete de supe
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.