Rețete găsite: 6
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de supe cu puține calorii pentru cura de slăbire

Rețete de supe cu puține calorii pentru cura de slăbire

Rețetele de supe cu puține calorii vor fi apreciate de toți cei ce doresc să reducă conținutul caloric din regimul alimenaar și astfel să slăbească. Supele cu puține calorii sunt atât gustoase, cât și sănătoase. Dacă dorești să slăbești sau să-ți mărești masa musculară, atunci nu trebuie să sari peste mese sau să mănânci porții mici. Supele dietetice create de mine te vor convinge că și mâncărurile cu conținut redus de calorii pot fi gustoase și sățioase. Mai puține calorii nu echivalează cu mai puține substanțe nutritive, de aceea aceste supe au un conținut nutrițional de calitate.

Poți servi aceste supe cu conținut caloric redus la masa de prânz sau ca cină ușoară. Încearcă supa cu țelină și broccoli sau supa groasă cu ciuperci și cartofi în care poți adăuga și ton. Verdețurile și legumele sunt alimente cu conținut redus de calorii și sunt perfecte atunci când le adaugi în supe sănătoase. Toate aceste rețete de supe sunt simple și rapide, astfel încât nu vei pierde mult timp sau energie cu prepararea lor. Fii în formă în parte și datorită acestor supe simple și sănătoase cu puține calorii.

Se afișează 6 rețete în categorii:
Cu puţine calorii
Reţete de supe
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.