Rețete găsite: 5
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de supe vegane sănătoase

Rețete de supe vegane sănătoase

Am creat aceste rețete de supe vegane sănătoase nu doar pentru vegani, ci pentru oricine iubește mâncarea sănătoasă. Rețetele de supe vegane nu conțin produse de origine animală, cum ar fi lapte, smântână, carne sau ouă. În ciuda acestui fapt, aceste supe au valori nutriționale ridicate și sunt sățioase, dar sunt și fit. Supele vegane nu duc lipsă de nutrienții de care ai nevoie, de minerale sau de vitamine. Indiferent dacă ai o dietă vegană pe considerente etice sau suferi de intoleranță la lactoză, nu trebuie să renunți la mâncarea gustoasă. Sper ca rețetele dietetice pregătite de mine să te inspire.

Prepară o delicioasă supă de dovleac cu semințe de floarea soarelui sau de dovleac, o supă de morcovi cu mazăre și gnocchi din năut, o supă cu țelină și broccoli sau o supă-cremă de fasole cu cartofi dulci. Supele vegane sunt rapide și ușor de preparat și pot fi savurate la prânz sau cină. Supele-cremă sunt îndeajuns de sățioase pentru a fi servite ca masă principală. Încearcă rețetele mele sănătoase de supe vegane și explorează noi posibilități în ceea ce privește un mod de a mânca, cât și un stil de viață sănătos.

Se afișează 5 rețete în categorii:
Reţete vegane
Reţete de supe
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.