Rețete găsite: 3
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de supe bogate în proteine

Rețete de supe bogate în proteine

Rețetele de supe bogate în proteine se prepară rapid, sunt gustoase și, ce e și mai important, sunt sănătoase. Proteinele sunt adesea menționate atunci când vine vorba de creșterea masei musculare. Acestea sunt necesare în special pentru creșterea și regenerarea celulelor corpului. Proteinele nu promovează doar regenerarea și creșterea masei musculare, ci reprezintă și o sursă excelentă de energie. Mâncărurile cu conținut proteic ridicat nu sunt apreciate doar de către sportivii care doresc să-și mărească masă musculară, ci și de persoanele care doresc să slăbească. Aceste rețete de supe dietetice sunt excelente pentru masa ta de prânz, iar supele groase sunt suficient de sățioase pentru a fi consumate ca fel principal la cină.

La masa de prânz sau cină poți pregăti rețete precum supă de mazăre cu bulgur, supă groasă de fasole cu cartofi dulci care merge servită și ca fel principal, supă rece de avocado cu creveți. Aceste rețete simple de supe fitness se prepară ușor și rapid, astfel încât pot fi pregătite și de începători într-ale gătitului. Sper că rețetele sănătoase create de mine te vor inspira și că vei adopta un regim alimentar sănătos și datorită acestor supe.

Se afișează 3 rețete în categorii:
Conţinut ridicat de proteine
Reţete de supe
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.