Rețete găsite: 5
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu cartof dulce

Rețete cu cartof dulce

Rețetele sănătoase cu cartof dulce trebuie să facă parte din regimul alimentar al tuturor celor ce doresc să prepare mâncăruri sănătoase, rapide și gustoase. Cartofii dulci pot fi consumați și de către persoanele care doresc să slăbească și sunt o garnitură perfectă la felurile de mâncare principale. Poți să îi adaugi în mâncăruri, să îi prepari la cuptor, să îi folosești la prepararea deserturilor sau să îi faci piure.

Poți deosebi imediat cartofii dulci -batatas- de cei clasici datorită culorii lor portocalii. Dar ceea ce contează e ce ascund ei în interior. Cartofii dulci conțin mai multe fibre și proteine decât cartofii obișnuiți și sunt o adevărată bombă de vitamine.

Încearcă rețetele fit cu cartofi dulci create de mine, vei întâlni acest aliment în multe dintre rețetele mele. Dacă îți place să experimentezi, atunci te vei putea delecta cu înghețata din cartofi dulci sau curry-ul cu năut și cartofi dulci. Poți prepara și cartofi dulci prăjiți gustoși, dar și supe. Inspiră-te din rețetele sănătoase cu cartofi dulci create de mine și descoperă savoarea acestei legume. Aici vei găsi, printre altele, rețete simple și rapide pentru o masă de prânz sau o cină delicioasă.

Se afișează 5 rețete în categorii:
Cartof dulce
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.