Rețete găsite: 4
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete sănătoase cu cartof dulce pentru prânz și cină

Rețete sănătoase cu cartof dulce pentru prânz și cină

Rețetele sănătoase cu cartof dulce pentru prânz și cină sunt hrănitoare, ușor de preparat și, cel mai important lucru, sunt fit. Cartofii dulci sunt cunoscuți și sub denumirea de batatas și conțin o mulțime de fibre, vitamine și sunt o sursă excelentă de energie. Fibrele sunt benefice pentru digestia noastră, iar conținutul mare de vitamina A din cartofii dulci este benefic pentru vedere. Cartofii dulci pot fi preparați la fel ca cei obișnuiți, au un gust grozav în mâncăruri sau la cuptor, iar piureul de cartofi dulci este delicios. Acest aliment trebuie să facă parte din regimul tău alimentar sănătos, pentru că e o parte integrală a unei diete variate și echilibrate.

Inspiră-te din rețetele dietetice create de mine și prepară prânzuri și cine gustoase cu cartofi dulci. Încearcă o tocăniță cu linte și cartofi dulci, curry cu năut și lapte de cocos sau o supă rapidă și sățioasă de fasole cu cartofi dulci. Dacă încerci să slăbești sau să fii în formă pentru sezonul estival, trebuie să știi că o dietă regulată și echilibrată este și mai importantă decât exercițiile fizice. Nu trebuie să stai cu orele în bucătărie, deoarece rețetele rapide pregătite de mine sunt gata în câteva minute.

Se afișează 4 rețete în categorii:
Reţete pentru prânz şi cină
Cartof dulce
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.