Rețete găsite: 3
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu cartofi dulci și puține calorii pentru slăbit

Rețete cu cartofi dulci și puține calorii pentru slăbit

Ador cartofii dulci (sau batatele)! Ca garnitură, fel de mâncare principal sau ca ingredient în deserturi și supe sănătoase. Cartofii dulci au un conținut redus de calorii (aceștia conțin doar 86 kcal la 100 g), iar dacă îi combini cu alte ingrediente sănătoase, poți crea mâncăruri gustoase dietetice cu puține calorii pe care familia ta le va adora.

Câteodată este nevoie să reduci conținutul de grăsimi și calorii consumate, fie din cauza dietei sau pentru a avea un meniu mai ușor, dar tu știi deja acest lucru. Acesta este motivul pentru care îți prezint aceste gustoase rețete simple cu cartofi dulci cu puține calorii. Sunt ideale pentru slăbit, iar multe dintre ele nu conțin făină sau zahăr. Poți alege dintre rețetele cu cartofi dulci cu puține calorii unele pe care să le prepari la micul dejun, prânz, cină, supe, deserturi sau salate. Cartoful dulce îți îmbogățește mâncărurile cu un gust dulceag incredibil, dar și cu o mulțime de fibre, potasiu și vitamina A.

Toate aceste rețete cu cartofi dulci sunt sănătoase, extrem de simple și gustoase. Inspiră-te din aceste mâncăruri creative!

Se afișează 3 rețete în categorii:
Cu puţine calorii
Cartof dulce
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.