Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete sănătoase cu semințe de chia

Rețete sănătoase cu semințe de chia

Rețetele sănătoase cu semințe de chia îți vor fi de ajutor în cazul în care vrei să slăbești sau să-ți construiești masa musculară. De ceva timp, semințele de chia au câștigat în popularitate, și asta datorită beneficiilor acestora atunci când le adăugăm în dieta noastră. Semințele de chia reprezintă un element important din cadrul rețetelor fit, și asta deoarece sunt bogate în acizi grași omega 3, fibre, proteine și multe minerale și micronutrienți. Le poți găsi sub multe forme în rețete sănătoase le poți folosi ca atare, le poți lăsa la germinat, le poți râșni sau lăsa la înmuiat.

Semințele de chia sunt un ingredient foarte apreciat, mai ales în smoothie-uri, terciuri de ovăz, budincă de chia, dar și în salate, prăjituri sau gustări. Aceste semințe mici, dar cu un conținut nutrițional ridicat îți vor da energie și îi vor oferi corpului tău nutrienții necesari. Rețetele simple cu semințe de chia se prepară rapid și te vor ajuta să-ți păstrezi silueta fără a sta cu orele în bucătărie și fără a ține diete epuizante. Lasă-mă să te conving că o mâncare sănătoasă poate fi gustoasă și se poate prepara rapid, iar semințele de chia pot avea un rol important în aceste rețete.

Se afișează 19 rețete în categorii: Semințele de chia
Se afișează 19 rețete în categorii: Semințele de chia
Afișează toate rețetele
Pull down to refresh
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele