Magiciana Fit
Urmărește-mă
Porridge rapid pentru micul dejun

Porridge rapid pentru micul dejun

Un porridge rapid pentru micul dejun cu brânză de vaci, semințe de chia, nucă de cocos, nuci și fructe pe care îl pregătești în doar câteva minute. Grație conținutului de proteine, fibre și grăsimi sănătoase, îți potolește foamea timp îndelungat și îi oferă organismului energie prețioasă. În plus, acest porridge fit pentru micul dejun nu conține adaos de zahăr și nu conține gluten, dar nu conține nici ovăz. Dacă îți plac ingredientele din această rețetă la fel de mult ca și mie, atunci trebuie să încerci acest porridge fără foc.

Acest porridge rapid pentru micul dejun se pregătește fără foc, trebuie doar să amesteci toate ingredientele între ele. Pentru a-l pregăti, recomand utilizarea unui robot de bucătărie (vi-l recomand pe acesta) sau a unui blender de mână. Dacă dorești să pregătești o cantitate mai mare de porridge, poți adăuga mai multă brânză de vaci sau iaurt grecesc. Dacă folosești iaurt grecesc, consistența porridge-ului va fi mai subțire – poți schimba consistența acestuia după preferințe în momentul în care îl blenduiești. Dacă dorești, poți adăuga și pudră proteică (v-o recomand pe aceasta) ca sursă suplimentară de proteine. Dacă folosești proteină îndulcită, poți sări peste curmale.

Savurează acest porridge pentru micul dejun cu brânză și fructe în fiecare dimineață, este sănătos și se prepară rapid și sunt sigură că îți va plăcea foarte mult. Bon appetit :)

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. În robotul de bucătărie, amestecă brânza de vaci cu bananele, curmalele și scorțișoara până obții o consistență foarte fină.
  2. Amestecă fulgii de nucă de cocos și semințele de chia (sau semințele de mac) în porridge-ul preparat anterior și decorează-l cu fructe și nuci.
Timp de pregătire5 minute
Cantitate rezultată2 porții
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii420 Kcal
Carbohidrați38 g
Fibre9 g
Proteine14 g
Grăsimi24 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii