Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete sănătoase cu semințe de chia pentru micul dejun

Rețete sănătoase cu semințe de chia pentru micul dejun

Semințele de chia fac parte dintr-un grup de superalimente, iar tu poți să experimentezi efectele extraordinare ale acestor semințe încercând aceste rețete sănătoase cu semințe de chia pentru micul dejun. Aceste semințe sunt bogate în acizi grași esențiali omega 3, fibre, antioxidanți, minerale și vitamine și au un conținut ridicat de proteine. Persoanele care nu consumă gluten se pot delecta cu aceste rețete cu semințe de chia pentru micul dejun, deoarece majoritatea dintre ele nu conțin gluten. Semințele de chia în combinație cu o dietă variată și un stil de viață activ sunt benefice pentru digestie, inimă și ajută la scăderea în greutate.

Dacă vrei să te simți în formă și plin de energie, încearcă aceste rețete cu semințe de chia pentru micul dejun. Îți oferă rapid o senzație de sațietate și îi oferă organismului tău nutrienți valoroși și energie. Aceste mâncăruri gustoase cu semințe de chia sunt rapide și ușor de preparat, așa că oricine poate încerca să le facă, mai ales că sunt gata în câteva minute. Semințele de chia sunt perfecte în smoothie-ul de la micul dejun, în orez cu lapte, în terciuri de ovăz sau în creme. Pentru a obține un maximum de beneficii, semințele de chia trebuie lăsate la germinat sau trebuie înmuiate în apă înainte de a fi consumate.

Se afișează 19 rețete în categorii: Reţete micul dejun, Semințele de chia
Se afișează 19 rețete în categorii: Reţete micul dejun, Semințele de chia
Afișează toate rețetele
Pull down to refresh
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele