Rețete găsite: 7
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete sănătoase cu dovleac

Rețete sănătoase cu dovleac

Dovleacul este un ingredient foarte interesant și sănătos care face parte din compoziția rețetelor dietetice. Având în vedere conținutul mare de fibre și numărul redus de calorii, putem consuma dovleac atunci când ținem cură de slăbire. Potasiul din dovleac e recomandat după un antrenament istovitor la sala de gimnastică. Încearcă și tu rețetele sănătoase cu dovleac create de mine.

Dovleacul este gustos, sănătos și îl poți utiliza la prepararea micului dejun, a prânzului sau a cinei. Poți să-l adaugi la rețete dulci sau sărate, poți chiar să-l păstrezi înghețat sub formă de piure de dovleac pentru a-l avea la dispoziție pe tot parcursul anului. Mai mult, rețetele sănătoase cu dovleac sunt și mai bune dacă adaugi ulei sau semințe de dovleac.

Cel mai bun preparat din categoria rețetelor cu dovleac este rețeta cu dovleac hokkaido care e extrem de savuroasă toamna, dar poți s-o consumi oricând dorești în restul anului. Pe de altă parte, dovleacul spaghetti poate fi umplut cu ingrediente delicioase, și apoi introdus în cuptor - vei obține rapid un prânz sănătos sau o cină delicioasă. Cu ajutorul dovleacului poți prepara și o prăjitură cu puține calorii sau un parfe de iaurt. Încearcă și tu aceste rețete simple cu dovleac, care sunt și extrem de sănătoase.

Se afișează 7 rețete în categorii:
Dovleac
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.