Rețete găsite: 5
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu dovleac cu puține calorii pentru slăbit

Rețete cu dovleac cu puține calorii pentru slăbit

Dovleacul cel plin de substanțe nutritive este de neînlocuit în bucătărie pe timp de toamnă. Îl putem utiliza pentru a prepara feluri de mâncare principale sănătoase, supe sau prăjituri delicioase cu dovleac. Dovleacul este un ingredient cu puține calorii (are doar 26 calorii la 100 g), de aceea poate fi utilizat în rețete cu puține calorii. Rețetele cu dovleac cu puține calorii se numără printre rețetele mele preferate toamna, și asta nu doar datorită gustului grozav al acestora, ci și pentru că mă mențin în formă chiar dacă iarna se apropie. Ca bonus, acestea sunt destul de sățioase și pot fi consumate și în cura de slăbire.

Fie că e vorba de supe de dovleac, tocănițe, feluri de mâncare principale sau deserturi, aproape toate aceste mâncăruri cu dovleac pot fi preparate într-o versiune mai dietetică cu puține calorii. Atunci când se apropie iarna, începem să consumăm mai multe calorii pentru a ne menține temperatura corpului și astfel mulți dintre noi încep să aibă probleme cu greutatea. Din acest motiv ar trebui să includem în meniu câteva mâncăruri cu conținut caloric redus. Include aceste rețete cu dovleac sănătoase și dietetice în meniul tău și te asigur că silueta și corpul tău îți vor fi recunoscătoare.

Se afișează 5 rețete în categorii:
Cu puţine calorii
Dovleac
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.