Rețete găsite: 6
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete cu dovleac fără gluten

Rețete cu dovleac fără gluten

Rețetele sănătoase cu dovleac ne sunt foarte la îndemână, mai ales toamna. Însă câteodată poate fi dificil să găsim rețete cu dovleac fără gluten care să fie și gustoase. Acesta e motivul pentru care doresc să te inspir cu aceste rețete cu dovleac sănătoase și fără gluten care pot fi consumate de întreaga familie.

În această secțiune vei găsi rețete fără gluten de mâncăruri cu dovleac delicioase, fie în variantă dulce, fie sărată. Nu putem uita de risotto-ul sănătos cu divleac, prăjitura cu dovleac sau pasta tartinabilă de dovleac și măr. Aceste mâncăruri sunt valoroase din punct de vedere nutrițional și, ca toate rețetele mele, se prepară simplu și rapid. În rețetele mele folosesc în special dovleac hokkaido, dovleac butternut squash și dovleac spaghetti cu care creez mâncăruri interesante care pot înlocui oricând pastele. Grație dovleacului, aceste mâncăruri sunt bogate în vitamine și minerale, în special vitaminele A, C și potasiu.

Inspiră-te din rețetele mele cu dovleac, sunt gustoase, nu conțin gluten sau făină.

Se afișează 6 rețete în categorii:
Fără gluten
Dovleac
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.