Rețete găsite: 17
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
După preferinţe
Alergeni
După ingrediente
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de salate sănătoase

Rețete de salate sănătoase

Rețetele fit te vor convinge că salatele nu se rezumă doar la o farfurie plină cu verdețuri. Vegetarienii și veganii, dar și persoanele care consumă carne vor găsi cu siguranță o salată preferată printre aceste rețete de salate sănătoase. Rețetele mele simple de salate nu conțin doar verdețuri, ci și legume, nuci, semințe, ouă, brânză, tofu sau carne. Acestea sunt mâncăruri ușoare care îți vor potoli foamea fără a-ți afecta silueta sau stilul de viață. Rețetele de salate rapide și sănătoase pot fi preparate la micul dejun, prânz sau cină fără a fi nevoie să folosești o grămadă de ingrediente.

Salatele cu linte, salatele cu hrișcă sau quinoa sunt pline de proteine, vitamine și minerale. Verdețurile și legumele sunt grozave atunci când sunt combinate cu ton sau somon, de aceea am preparat și salate în care folosesc aceste ingrediente. Rețetele de salate rapide îi pot inspira pe toți cei ce nu au timp să gătească și vor să trăiască sănătos.Inspiră-te din rețetele mele de salate de fructe sau de verdețuri, pe care le poți savura pe tot parcursul zilei. Acestea sunt ușoare, sănătoase, răcoritoare, gustoase și sunt perfecte nu doar pe timpul verii, ci în orice perioadă a anului.

Se afișează 17 rețete în categorii: Reţete de salate
Se afișează 17 rețete în categorii: Reţete de salate
Afișează toate rețetele
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Afișează toate rețetele