Magiciana Fit
Urmărește-mă
Salată cremoasă cu măr, sfeclă roșie și afine

Salată cremoasă cu măr, sfeclă roșie și afine

O salată răcoritoare cu măr, sfeclă roșie, afine și nuci crocante. Această salată cu puține calorii și bogată în fibre este excelentă la micul dejun sau ca gustare sănătoasă. Grație sfeclei roșii, are o frumoasă culoare rozalie, iar mirosul și gustul acesteia sunt incredibile! Este gata în doar câteva minute și crede-mă pe cuvânt, o vei mânca pe nerăsuflate :)

Combinația dintre gustul de măr și cel de sfeclă roșie este cu adevărat irezistibilă, iar pe lângă aceasta, este plină de vitamine și minerale. De aceea, am decis să mă folosesc de această combinație pentru a crea o salată gustoasă. Prin adăugarea iaurtului simplu, culoarea este foarte frumoasă, iar salata are un gust cremos, subtil. Această salată cremoasă cu măr și sfeclă roșie are un miros grozav grație scorțișoarei adăugate, iar afinele au un aport de nutrienți sănătoși, astfel încât această salată sănătoasă se transformă într-o excepțională bombă de vitamine pentru sezonul răcoros de toamnă. Mai ales atunci când temperatura suferă modificări, trebuie să acordăm atenție aportului de vitamine din alimentație și ca atare trebuie să consumăm mai multe fructe și legume.

Servește această salată cremoasă cu măr, sfeclă și afine, deasupra căreia poți presăra nuci, spre exemplu migdale sau nuci caju. Au un gust mai dulce decât nucile obișnuite și sunt ideale în această salată sănătoasă.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Spală sfecla roșie și merele, decojește-le și dă-le pe răzătoarea mică.
  2. Într-un castron, amestecă-le cu iaurtul, scorțișoara și afinele.
  3. La final, peste salată presară nuci.
  4. Dacă e necesar, poți îndulci salata cu puțină miere.
  5. Servește salata imediat după preparare sau păstreaz-o la frigider.
Timp de pregătire15 minute
Cantitate rezultată2 porții
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii245 Kcal
Carbohidrați30 g
Fibre9 g
Proteine7 g
Grăsimi8 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii