Rețete găsite: 7
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete de smoothie-uri și băuturi sănătoase

Rețete de smoothie-uri și băuturi sănătoase

Rețetele sănătoase de smoothie-uri nu degeaba sunt atât de populare. Acestea reprezintă o alternativă grozavă de a te simți sătul rapid și ușor. Cel mai bun lucru este că prin consumarea unui smoothie îi oferi corpului toți nutrienții, fibrele și lichidele de care acesta are nevoie. Rețetele de smoothie pentru slăbit sunt grozave nu numai dacă ești la dietă, dar și dacă vrei să-ți detoxifici organismul. Poți savura aceste smoothie-uri din fructe și legume pe tot parcursul zilei-mai ales la micul dejun, când corpul dorește ceva ușor de digerat, rapid și ușor de preparat.

În timpul unei diete cu smoothie-uri poți încerca băuturi delicioase din fructe tropicale, cum ar fi ananas, mango sau banană. Alt tip de smoothie grozav este smoothie-ul verde din spanac și avocado, care este grozav pentru creșterea imunității. Cu siguranță nu vei regreta dacă vei gusta un smoothie de banane, acesta îți va potoli foamea și nu va trebui să-ți faci probleme în legătură cu greutatea. Sunt sigură că vei găsi băutura ta smoothie favorită printre rețetele mele gustoase, sănătoase și exotice. Toate acestea au o trăsătură în comun - aceste băuturi smoothie sunt pline de nutrienți, iar prepararea lor are loc în doar câteva minute, lucru de apreciat atunci când vine vorba de un smoothie pentru micul dejun.

Se afișează 7 rețete în categorii:
Smoothie-uri şi băuturi
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.