Magiciana Fit
Urmărește-mă
Smoothie verde “Vitamina C“

Smoothie verde “Vitamina C“

Smoothie verde - iubit de multă lume, însă pentru alții această băutură sănătoasă nu e prea populară. Nu știu care e motivul pentru acest lucru, dar cred că cei care nu au cedat plăcerii de a savura un smoothie fie nu au dat peste o combinație de ingrediente delicioase, fie consistența nu a fost ideală. În momentul în care descoperi farmecul băuturilor tip smoothie și realizezi ce ingrediente pot fi combinate între ele creând astfel o armonie de gusturi, sunt sigură că te vei îndrăgosti de acestea. Acest smoothie verde "Vitamina C" este o dovadă excelentă a faptului că din combinația de fructe și legume poate rezulta un smoothie gustos ce îți furnizează o doză mare de vitamine și minerale, fără ca tu să fii nevoit să consumi o tonă de fructe și legume în stare crudă.

Acest smoothie verde "vitamina C" este răcoritor, acrișor și este perfect pentru a fi consumat pe tot parcursul anului. Mie îmi place să savurez acest smoothie ca mic dejun sau ca băutură răcoritoare și hrănitoare între mesele principale, pentru că îmi ține și de foame.

Vei adora acest smoothie dacă îți place gustul ghimbirului sau al grepfrutului. Mai mult, o porţie din acest smoothie are un conţinut mai ridicat de vitamina C decât doza zilnică recomandată! Acesta e motivul pentru care e perfect atunci când ești bolnav sau ai nevoie de un plus de vitamine. Eu adaug gheață în smoothie pentru o consistență excelentă, însă dacă tu nu dorești să folosești așa ceva, o poți înlocui cu apă sau chiar cu ananas înghețat. Pentru a spori valorile nutriţionale ale acestei băuturi, poţi adăuga şi seminţe de chia, seminţe de in măcinate sau alte tipuri de seminţe.

Pregătește această delicioasă bombă de vitamine sub formă de smoothie și începe-ți începe ziua în mod sănătos.

Ingrediente

  • 1 grepfrut
  • 4 cm ghimbir proaspăt
  • 100 g ananas
  • 1 măr
  • 50 g castraveţi
  • 1 mână de salată
  • ½-1 cană gheaţă
  • ¼ cană apă

Instrucțiuni

  1. Fructele spălate şi decojite se amestecă în blender cu restul ingredientelor până la omogenizare.
  2. Se serveşte imediat după preparare.
Timp de pregătire10 minute
Cantitate rezultată2 porții
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii105 Kcal
Carbohidrați22 g
Fibre5 g
Proteine1 g
Grăsimi0 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii