Rețete găsite: 7
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Smoothie-uri și băuturi fără produse lactate

Smoothie-uri și băuturi fără produse lactate

În unele dintre rețetele de smoothie-uri și băuturi putem găsi și lapte sau iaurt. Aceste ingrediente pot cauza probleme unora dintre noi, precum balonare sau reacții alergice. Produsele lactate nu pot fi combinate cu anumite ingrediente, iar atunci când sunt adăugate în smoothie-uri ce conțin aceste ingrediente, acestea cauzează o absorbție deficitară a substanțelor nutritive. Acesta e motivul pentru care nu trebuie să folosești lapte sau iaurt în orice rețetă. Aceste rețete de smoothie-uri și băuturi fără produse lactate sunt un exemplu grozav și o sursă de inspirație.

Încearcă aceste smoothie-uri gustoase și simple fără produse lactate. În rețete, laptele este înlocuit cu apă sau câteodată cu lapte din surse vegetale, în general ovăz, migdale sau cocos. pe lângă smoothie-uri, aici vei găsi diverse rețete de limonade fără produse lactate sau băuturi de genul pina colada sănătoasă cu lapte de cocos și ananas pe care le poți savura în arșița verii. Delicioase.

Alege-ți rețeta preferată dintre rețetele mele sănătoase - indiferent dacă suferi sau nu de alergii, sunt sigură că le vei adora.

Se afișează 7 rețete în categorii:
Smoothie-uri şi băuturi
Fără lactate
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.