Magiciana Fit
Urmărește-mă
Smoothie pentru micul dejun cu banane și ovăz

Smoothie pentru micul dejun cu banane și ovăz

Acest excelent smoothie pentru micul dejun cu banane și ovăz care conține curmale și scorțișoară reprezintă alegerea perfectă pentru un mic dejun sănătos și hrănitor. Acest smoothie este îndulcit doar cu fructe și are o consistență și un gust perfect. E valoros din punct de vedere nutrițional, se prepară rapid și ușor și e ideal pentru micul dejun. Chiar dacă rețeta aceasta e puțin neobișnuită și probabil n-ai mai auzit până acum de această combinație, îți recomand din suflet să o încerci, nu vei regreta.

Acest smoothie sănătos cu banane și ovăz conține până la 40% din DZR de vitamina B6, 30% din DZR de vitamina E, 25% din DZR de calciu și aproximativ 10% din DZR de calciu, cupru, vitaminele D și A, mangan și magneziu. Este de asemenea bogat în fibre și are puține grăsimi.

O băutură smoothie reprezintă o alegere excelentă pentru diminețile aglomerate - trebuie doar să amesteci ingredientele în blender și să iei băutura cu tine la serviciu sau la școală. Dacă vrei ca smoothie-ul de banane și ovăz să aibă o consistență mai groasă și mai răcoritoare, îți recomand să tai banana cu o zi înainte de preparare și să o dai la congelator. Îmi place când o băutura smoothie conține și ceva înghețat, aceasta e mai cremoasă și are un gust mai bun. De obicei folosesc în smoothie-urile mele fructe congelate sau înghețată.

Dacă dorești, poți să adaugi în smoothie-ul pentru micul dejun și puțină pudră proteică (v-o recomand pe aceasta) pentru a-i spori nivelul proteic. În acest caz, îți recomand să reduci cantitatea de curmale la jumătate. Acest smoothie sănătos cu banane și ovăz chiar e sățios și poate fi savurat ca mic dejun complet.

Ingrediente

Instrucțiuni

  1. Amestecă toate ingredientele în blender până la omogenizare. Îți recomand să bei smoothie-ul imediat după preparare sau să-l torni într-o cană termo.
Timp de pregătire5 minute
Cantitate rezultată1 porție
Informații nutriționale / 1 porție
Calorii290 Kcal
Carbohidrați58 g
Fibre8 g
Proteine5 g
Grăsimi3 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii