Rețete găsite: 5
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Smoothie-uri și băuturi sănătoase și bogate în fibre

Smoothie-uri și băuturi sănătoase și bogate în fibre

Legumele și fructele au în general un conținut ridicat de fibre. Dacă le combinăm sub forma unui smoothie delicios adăugând și alte superalimente, putem crea o explozie sănătoasă nu doar de antioxidanți, vitamine și minerale, ci și de fibre. Aceste smoothie-uri sănătoase pline de fibre au multe beneficii - sunt extrem de gustoase, potrivite pentru cura de slăbire și datorită ingredientelor care sunt date prin blender, acestea sunt ușor de digerat.

Iubesc smoothie-urile și datorită preparării simple a acestora - trebuie doar să pun toate ingredientele în blender, apăs pe buton și iată - un smoothie gustos și plin de substanțe nutritive și de fibre e gata. Poți să îl savurezi imediat după trezire sau poți să îl iei cu tine la școală sau la serviciu.

Aceste smoothie-uri și băuturi sănătoase și bogate în fibre îți țin de foame o perioadă mai lungă de timp și te ajută să consumi doza zilnică recomandată de fibre. Mai mult, acestea ajută digestia și sistemul imunitar. Încearcă-le de exemplu la micul dejun și stimulează-ți metabolismul de la primele ore ale zilei.

Se afișează 5 rețete în categorii:
Conţinut ridicat de fibre
Smoothie-uri şi băuturi
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.