Magiciana Fit
Urmărește-mă
Smoothie tropical pentru imunitate

Smoothie tropical pentru imunitate

O băutură de tip smoothie reprezintă un mod excelent de a-i furniza organismului o doză bună de vitamine, minerale și fibre pentru a susține imunitatea, mai ales în perioadele din an când e rece și umed. Chiar dacă ne gândim la smoothie mai ales în perioada fierbinte a verii, acesta este deosebit de benefic pentru menținerea sănătății și pentru vitalitate în general, în perioada toamnei și a primăverii. De aceea trebuie să încerci, de exemplu, acest smoothie tropical delicios și bun pentru imunitate.

Există foarte multe rețete de smoothie-uri, poți folosi orice dorești, în funcție de imaginație, așa că nu rata această combinație dintre portocală, mango, banană și spanac. Fructele tropicale se vor îmbina perfect cu gustul distinctiv al ghimbirului, care are multe beneficii asupra sănătății noastre. Pe lângă faptul că sprijină digestia, acesta reduce nivelul zahărului din sânge, are efecte antiinflamatorii, îi furnizează corpului o cantitate mare de antioxidanți și reduce durerile menstruale.

Sunt sigură că vei savura această combinație de fructe și legume :)

Dacă dorești să îmbogățești acest smoothie tropical sănătos pentru imunitate cu o sursă de proteine și să obții o consistență cremoasă, poți înlocui apa cu iaurt simplu (de preferință iaurt grecesc). 1 porție din acest smoothie conține până la:

Vitamina A: 116% DZR Vitamina C: 200% DZR Acid folic: 40% DZR Mangan, Vitamina B6: 30% DZR Cupru: 15% DZR Riboflavină: 15% DZR Tiamină: 15% DZR Vitamina E: 13% DZR Fier, Calciu: 10% DZR Fosfor, Niacină: 6% DZR

Ingrediente

  • 2 portocale
  • 1 banană
  • 1 mango
  • 2 cm ghimbir
  • 1 cană apă (sau iaurt simplu)
  • 100 g spanac baby proaspăt

Instrucțiuni

  1. Spală fructele, șterge-le, apoi taie-le în bucățele. Spală bine spanacul la robinet. Amestecă toate ingredientele în blender A_BLENDER}, inclusiv apa sau iaurtul, până la omogenizare. Acest smoothie este excelent dacă e servit imediat după preparare.
Timp de pregătire10 minute
Cantitate rezultată2 porții
Informații nutriționale /
Calorii240 Kcal
Carbohidrați51 g
Fibre9 g
Proteine4 g
Grăsimi1 g
...
Lucia Wagner

Sunt magiciana fit și fac să apară ca prin farmec aceste rețete sănătoase și gustoase din ingrediente sănătoase. Scopul meu e să-ți demonstrez că a mânca sănătos și dietetic poate fi chiar ușor, gustos și deloc plictisitor. Haide să creăm împreună rețete sănătoase!

Lucia Wagner

Comentarii