Rețete găsite: 3
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
După preferinţe
Alergeni
După ingrediente
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Rețete simple și sănătoase cu somon

Rețete simple și sănătoase cu somon

Somonul e cu siguranță unul dintre cele mai consumate soiuri de pește și se regăsește adesea în farfuriile noastre. Eu nu pregătesc rețete sănătoase cu somon doar pentru că acest tip de pește e popular, ci pentru beneficiile consumului acestuia. Chiar dacă are un conținut bogat în grăsimi, somonul ajută în cura de slăbire. O mare parte dintre aceste grăsimi sunt grăsimi sănătoase nesaturate care contribuie la echilibrul nostru hormonal. În afară de acest lucru, somonul conține o mulțime de proteine care, pe lângă alte efecte benefice asupra sănătății noastre, sunt importante pentru creșterea masei musculare. Oricine dorește să gătească mâncăruri echilibrate și sănătoase în mod frecvent trebuie să consume pește, inclusiv somon.

Aceste rețete cu somon simple și sănătoase oferă mult mai multe posibilități în comparație cu peștele la grătar însoțit de câteva legume. Somonul merge de minune adăugat în salate sau în faimoasele spaghete din zucchini. Dacă vrei să prepari o cină cu puțini carbohidrați și bogată în proteine, atunci trebuie să încerci delicioasă tartă cu somon și spanac. Somonul se prepară rapid și ușor, astfel încât aceste rețete sănătoase cu somon sunt gata în doar câteva minute. Un stil de viață sănătos include și un regim alimentar variat și echilibrat din punct de vedere nutrițional din care nu trebuie să lipsească peștele. Rețetele dietetice cu somon sunt ușoare, sănătoase și sățioase, fără ca după ce le consumi să ai senzația de "prea plin".

Se afișează 3 rețete în categorii: Somon
Se afișează 3 rețete în categorii: Somon
Afișează toate rețetele
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.()
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.