Rețete găsite: 7
Magiciana Fit
Urmărește-mă
După felul de mâncare
Reţete micul dejunReţete pentru prânz şi cinăReţete de salateReţete de supeDeserturi sănătoaseReţete de gustăriSmoothie-uri şi băuturiReţete Crăciun şi Sărbători
Alergeni
Fără glutenFără lactateFără ouFără nuciFără histamină
După ingrediente
ZucchiniCarne de puiCarne de vităTonAvocadoUntul de arahideSemințele de chiaNuca de cocosOvăzCartof dulceDovleacOrezQuinoaSomonTofuCușcușOuăLegume
Magiciana Fit
Urmărește-mă
Smoothie-uri și băuturi fără adaos de zahăr

Smoothie-uri și băuturi fără adaos de zahăr

Câteodată rămân surprinsă când observ persoane cara adaugă zahăr în smoothie-uri. Am observat acest lucru și în restaurante, acolo unde se adaugă zahăr în smoothie-uri pentru a fi mai apetisante pentru clienți. Totuși, smoothie-urile ar trebui să fie o explozie de sănătate și vitamine și nu o băutură dulce. Acesta e motivul pentru care ar trebui să găsești metode de preparare a unui smoothie sănătos fără adaos de zahăr care să fie gustos grație combinației de fructe și verdețuri pe care le conține.

Rețetele de smoothie-uri fără zahăr nu sunt dificil de preparat, trebuie doar să combini ingredientele până ce găsești proporția potrivită. Gradul de coacere a fructelor e și el un factor important pe care trebuie să-l iei în considerare atuci când prepari un smoothie. Pe lângă smoothie-uri, poți utiliza fructele pentru a prepara diverse limonade delicioase fără zahăr pe timpul verii.

Dacă ești în căutarea unei băuturi sănătoase și răcoritoare sau a unui smoothie plin de substanțe nutritive, aici vei găsi ceea ce cauți. Încearcă rețetele mele simple de smoothie-uri și limonade fără adaos de zahăr.

Se afișează 7 rețete în categorii:
Fără zahăr
Smoothie-uri şi băuturi
 
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul aflat în stânga ecranului.
Sfârșitul listei. Pentru mai multe rețete, actualizează-ți filtrul apăsând pe iconița filtru aflată în colțul din stânga sus a ecranului.